Pri rekonštrukcii strojovne treba dbať na viacero vecí

Počas našej viac ako 30 ročnej praxe sme už zažili pri výmenách výťahov všeličo. Skonštatovali sme, že keď dvaja robia to isté, výsledok nie je vždy ten istý. Chceme sa s vami podeliť o čerstvú skúsenosť s rekonštrukciou strojovne v bratislavskom paneláku, kam nás zavolali jej nespokojní majitelia.  Požiadali nás totižto o posudok na prácu konkurencie, ktorá im nedávno menila výťah a s výsledkom práce boli nespokojní. Keď sme nazreli do KONKURENČNEJ strojovne tak vyzerala takto:

Aby sme majiteľom názorne ukázali, čo im tam všetko chýba, vzali sme ich do našej VAKO novej strojovne po rekonštrukcii:

Ktorá nová strojovňa sa Vám zdá byť lepšia, funkčnejšia? Urobte si vlastný názor.

Meníte výťah?

Zopár rád, na čo nezabudnúť pri výmene výťahu, ktorého súčasťou je aj strojovňa:

Výťah nie je len krásna elegantná kabínka, moderné tlačítka. Celé srdce výťahu je ukryté v kvalitnej a funkčnej strojovni.

Samotná realizácia výmeny výťahu je náročný a zodpovedný proces, ktorý by mal byť vopred posúdený statikom. U nás preto riešime všetky takéto výmeny cez projektovú dokumentáciu, používame značkové a overené materiály aj komponenty. Chránime bezpečnosť našich klientov.

Pýtajte sa na referencie realizátora. Nazrite k ich zákazníkom do strojovne, pýtajte sa a žiadajte posudky statika, projektovú dokumentáciu.
Dbajte na kvalitné a originálne komponenty výťahu, ktoré by mali vydržať aj niekoľko 10 rokov a nie aby sa menili už po 5 rokoch prevádzky.

Navštívte viacerých realizátorov a dobre si porovnajte kvalitu práce, pýtajte sa nájomníkov na hlučnosť, časté servisy a spokojnosť s prevádzkou. Sú to predsa vaše financie.

….áno všetko sa dá opraviť, dokúpiť – len to sú vaše ďalšie investície. 

Viac o našich VAKO realizáciách nových výťahov na mieru nájdete TU.

Máte otázky? Kontaktujte nás